196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Walkbotfooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header
Neuroreabilitare robotică

Conceptul de terapie Armeo®

Indiferent de natura bolii pacientului, cercetările arată că neuroplasticitatea creierului este conservată și se pot stabili noi conexiuni prin efectuarea unor mișcări intensive, repetitive și orientate spre sarcină. Aceste exerciții ajută reorganizarea treptată a creierului, care permite ulterior restabilirea mișcărilor și funcționalitatea părților afectate.

Studiile clinice indică faptul că tratamentele sunt mult mai eficiente atunci când mișcările sunt inițiate de către pacient și dacă acesta rămâne motivat pe tot parcursul procesului de reabilitare, care deseori poate fi un proces lung şi solicitant.
  
Conceptul de terapie Armeo® a fost dezvoltat pornind de la aceste evidențe clinice. Acesta cuprinde trei caracteristici și o linie modulară de trei produse Armeo®, toate dirijate de un acelaşi soft. Rezultatul este un concept de terapie extins pentru reabilitare continuă, care se adresează tuturor pacienţilor, indiferent de faza reabilitării şi nevoilor acestora de la începutul procesului de reabilitare şi până la ultima fază a reabilitării, terapia finală la domiciliu.

Conceptul de terapie Armeo®  îmbunătățește eficiența tratamentului, fiindcă exercițiile sunt auto-inițiate, auto-directive, funcționale și intense. Chiar și pacienții cu deficiențe grave de mișcare se pot antrena independent, fără prezența constantă a unui terapeut, permițând pacienților să-și exploateze întregul potențial în vederea recuperării.

Feedbackul de performanță sporită, furnizat de platforma comună de software, încurajează și motivează pacienții pentru a obține un număr mai mare de repetiții, iar pe termen lung acest lucru duce la rezultate mai bune şi mai rapide.