Enraf-Nonius împlinește 90 de ani

Enraf Nonius 90 de ani

2015 este anul în care Enraf-Nonius sărbătorește 90 de ani de la înființare. De zeci de ani Enraf-Nonius este lider de piață în fizioterapie, reabilitare și facilități medicale la cheie.

Totul a început în 1925

Enraf-Nonius a început cu dispozitive pentru radiaţii electromagnetice și cu echipament pentru diatermie. Dispozitivele de unde scurte pentru fizioterapie și reabilitare au fost fabricate încă de la înființarea companiei în 1925.

Ingeniozitate și proiectare olandeză

Experiența acumulată pe parcursul anilor, măiestria, colaborarea cu universități, experți și rețeaua mondială de distribuitori au contribuit la povestea de succes a Enraf-Nonius.
Mentalitatea olandeză și considerația pentru cererile locale au dus la produse și servicii inovatoare. Designul olandez este apreciat în întreaga lume.

Enraf-Nonius pentru produse

Motivat de interesul în mișcare, Enraf-Nonius dezvoltă produse pentru experți în reabilitare și este în prezent specialistul global în produse de fizioterapie și reabilitare.

Gama de produse Enraf-Nonius cuprinde dispozitive de frecvență joasă, medie și înaltă, echipament pentru ultrasunete, EMG, terapie shockwave și laser, precum și mese de tratament, echipamente de tracțiune, de suspensie și de efort, echipamente de măsurare și unități de termoterapie. Enraf-Nonius a proiectat și fabricat aceste produse de fizioterapie și se poate lăuda cu o rețea vastă de sedii în peste 100 de țări.

Astăzi SONOPULS, ENDOMED, CURAPULS, MYOMED și MANUMED, sunt considerate mărci înregistrate și sunt cunoscute în întreaga lume.

Enraf-Nonius pentru proiecte

Enraf-Nonius oferă soluții medicale la cheie prin EN-Projects. En-Projects nu înseamnă doar implementarea proiectelor de reabilitare în spitale, dar și evaluare și management de achiziții publice.
Enraf-Nonius și proiectele sale sunt complementare în obiectivul lor de a îmbunătăți asistența medicală la nivel global, în prezent și în viitor.

Enraf-Nonius astăzi

În prezent Enraf-Nonius are clienți peste tot în lume de la Amsterdam la Tokyo și de la Alert (nordul Canadei) la Antarctica. Acești utilizatori sunt susținuți la nivel mondial de o excelentă reţea de vânzări și de marketing. Oriunde am fi, există întotdeauna în apropiere un partener Enraf-Nonius, pentru a vă ajuta cu cele mai noi informații despre produse și cu service de calitate.

Produsele Enraf-Nonius sunt concepute în conformitate cu cele mai stricte cerințe de utilizare și de siguranță. Fiind furnizor pentru instituții și profesioniști în domeniul medical, Enraf-Nonius este foarte conștient de responsabilitatea sa. Noțiunea de calitate este încorporat în organizarea Enraf-Nonius.

Enraf-Nonius în viitor

Enraf-Nonius a fost întotdeauna caracterizat ca lider de piață în lumea fizioterapiei, cu echipament de calitate fără precedent. Cu un departament de cercetare și dezvoltare dedicat, Enraf-Nonius va continua să proiecteze și să dezvolte echipamente în funcție de cerințele clientului și celor mai noi evoluții în domeniul științific, în vederea îmbunătățirii vieții oamenilor.

Sursa: https://www.enraf-nonius.com/enraf-nonius-90-years