WEBBANNER2 copy - Galerie Header
  196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header
  ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
  EksoNR3 - Galerie Header

Despre noi

Procardia este o firmă cu capital privat, având sediul social în Târgu Mureș, România. Societatea și-a dobândit un prestigiu binemeritat în domeniul serviciilor medicale, datorită unei politici de piață sustenabile și soluții inovative. Activitatea societății se axează pe mai multe departamente, acestea fiind:

 • Procardia aparatură medicală
 • Procardia centru medical
 • Procardia software medical

 

Scurt istoric


Procardia aparatură medicală a fost înființată în anul 1992 cu scopul de a oferi servicii medicale complete și profesionale. Activitatea propriu-zisă a început în anul 1993, prin introducerea pe piața românească de aparatură medicală a unor soluții inovative și tehnologii de ultimă generație, acestea devenind astfel accesibile și practicienilor și medicilor rezidenți.


Inovativitatea caracteristică înființării și funcționării a fost completată de experiența de peste 30 de ani a unor specialiști în medicină, mentalitate păstrată de asemenea și astăzi, la angajarea personalului. Încă de la înființare, echipa Procardia se bazează pe profesioniști cu o vastă experiență în domeniul medical și economic.

Societatea și-a păstrat un ritm de dezvoltare rapid și dinamic, ajungând astfel să acopere aproape toate domeniile medicale: Cardiologie, Interne, Ginecologie, ATI, Urgențe, Fizioterapie, Laser terapie, Medicina familiei, Medicina Muncii, Recuperare Neuromotorie, Balneoterapie, Fitness, Wellness, etc.

Procardia este prezentă pe piața de aparatură medicală din România din 1992, mândrindu-se cu un portfoliu larg de clienți și parteneri mulțumiți.

Procardia Aparatură Medicală este distribuitorul autorizat a mai multor companii de renume din toată lumea, printre acestea numărându-se Enraf-Nonius – Olanda, Thera-Band GmbH – Germania, Technomex – Polonia, Osatu-Bexen Cardio – Spania, Sibelmed  – Spania, ASA Laser – Italia, Mortara Instrument Inc. – USA, - 3B Stientific-Biocalderoni – USA – Ungaria, I.E.M. – Germania, Tyromotion - Austria, EksoBionics - USA, Bama Tehnoloji - Turcia Innomed Medical Inc. – Ungaria, Trautwein GMBH – Germania, Askit Co. – Ungaria, Schumacher&Partner – Germania, Kondi Ltd. – Ungaria, A-Circle International – Italia, Ewac – Olanda, Medexim – Polonia, Labtech - Ungaria, Osteosys - Corea, Edan Istruments - China, Medikro – Finlanda, Hersill – Spania, Scanflex-Demetech – Suedia, Wiegand – Elveția.

Compania colaborează deasemenea cu mai multe firme de redistribuție și reprezentanți teritoriali din toată țara.

Misiune

 

În scopul de a menține satisfacția clienților noștri, misiunea noastră este de a furniza soluțiile cele mai optime, în concordanță cu modificarea permanentă a sistemului sanitar românesc, precum și a pieței naționale.

Secretul succesului nostru se află în cercetarea și implementarea continuă a soluțiilor și tehnologiilor inovative, împreună cu clienții și partenerii noștri.

Misiune

 

Netopia payments