TheraBand Webbanner - Galerie Header
  196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header
  ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
  EksoNR3 - Galerie Header

Module WYWdent

Fișa de bază

Conține datele de bază ale pacientului. Utilizatorul este ajutat de o serie de automatisme încorporate, de exemplu sexul pacientului se completează automat după introducerea prenumelui, la fel și numele localității se auto completează după introducerea codului poștal al acestuia.

Munca utilizatorul este ajutat și de posibilitatea setării a câtorva date implicite, cum ar fi: țara, orașul, modul de completare a numelui, intervalul controalelor periodice, asigurat CAS, modul implicit al decontării sau modul de plată. Numele câmpurilor din acest modul sunt în așa fel alcătuite c a să fie de sine înțeles conținutul acestora. La unele câmpuri există restricție de introduce în vederea evitării greșelilor de operare, astfel valoarea câmpului este aleasă dintr-un meniu predefinit. Nu toate câmpurile sunt obligatorii de completat în acest modul, doar câteva. Lista acestor câmpuri obligatorii poate fii modificată la prima instalare a programului, sau ulterior, prin rularea programul SETUP.

Reprezentarea grafică a Fișei individuale

Această fereastră reprezintă modulul principal al programului WywDent, fiind cel mai utilizat și tot dată cel mai complex.

Reprezentarea dinților se poate face în două moduri: grafică schematică sau grafică detaliată. Aceste două reprezentări sunt completate cu simboluri grafice ale tratamentelor aplicate. Reprezentarea dinților se modifică în funcție de tratamentele aplicate.

Facturare și urmãrirea veniturilor

Acest modul al programului este răspunzător de emiterea facturilor către clienți. Facturile pot fi de avans, sau pentru întregul plan de tratament, ori chiar și facturi de stornare. Sunt urmărite și datele încasărilor referitor la facturi. Modulul de facturare permite modificarea tratamentelor direct pe factură, astfel acest modul poate servi și pentru emiterea de ofertă de preț. Facturile emise sunt conform legilor în vigoare.

Programarea pacienților

În această fereastră se poate urmării încărcarea săptămânală precum și programările neocupat; de asemenea tratamentele programate apar cu culorile utilizate în fereastra Agendă.

Mișcând mouse-ul deasupra programărilor, în partea dreaptă a ferestrei apare numele pacientului programat precum și planul de tratament al acestuia și, dacă este cazul, celelalte programări pentru o mai bună vizualizarea a planului de tratament. Pacientul poate fi reprogramat cu foarte mare ușurință, prin prinderea cu butonul stâng al mouse-ului programarea actuală și mutând la o nouă dată (drag and drop).

Fisa de laborator

Planul lucrării protetice comandate se înregistrează pe fișa de laborator cu însemnele caracteristice laboratorului de tehnică dentară în cele două rânduri aflate deasupra și dedesubtul formulei dentare după sistemul de numerotare a dinților Zsigmondi. Lângă partea dreaptă a ferestrei găsim înșiruite fazele de laborator utilizate cel mai frecvent. Câmpul pentru data comenzii este completată automat după data internă a calculatorului. Această dată poate se poate suprascriere. De asemenea se completează: data probei, data efectuării lucrării la gata, prețul de laborator și suma plătită.

 

Imagini digitale

WywDent este compatibil cu aparatele digitale de Roentgen cum ar fi Digora, Senes- A-Ray, Trophy, VisualX. Imaginile digitale de la aparatele mai sus menționate sau fotografiile digitale salvate pe calculator în WywDent sunt asociate fișei de tratament.

Implantologie

Cu ajutorul acestui modul se poate construi anamneza premergătoare intervenției chirugicale necesare implantologiei, precum și planul de tratament, planul de implantare, planul chirurgical și planul protetic. Toate aceste date sunt salvate pe fișa de laborator. Tot în acest modul se elaboarează și fișa de control.

Aceste implanturi sunt vizibile și pe statutul grafic al pacientului folosind simbolurile grafice specifice implantologiei.

 

Modulul statistic

Modulul statistic ajută la filtrarea după preferință a tratamentelor efectuate pe pacienți precum și pe statutul lor dentar. 
Despre fiecare tip de tratament efectuat în cabinet se poate realiza o statistică detaliată.

Pe lângă această facilitate se pot realiza și statistici ale chitanțelor emise și a restanțelor (S1)

Tot în acest modul este înglobat și urmărirea tratamentelor din cabinet (S2)

O altă parte importantă a acestui modul este partea de Înștiințare și Urmărire (S3) cu ajutorul căruia este posibil emiterea de scrisori personalizate pacienților.

Pentru întregul efectiv sau doar cea parțială de pacienți a cabinetului se poate tipări scrisoare de informare/rechemare pentru consultație, pentru scrisori se pot tipări etichete cu adrese. Tot aici avem acces la actualizarea și tipărirea agendei cu pacienții.

Netopia payments