TheraBand Webbanner - Galerie Header
  196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header
  ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
  EksoNR3 - Galerie Header

Software stomatologic pentru cabinet dentar

De ce software stomatologic?

Unul dintre avantajele unui software stomatologic îl reprezintă faptul că, se poate aprecia evoluția întregului cabinet sau se poate constata situația comparativă a diverselor date.

_

Cu un efort minim și foarte rapid, se pot stoca date de importanță majoră, ușurând astfel activitatea din punct de vedere administrativ, având astfel posibilitatea de a lua decizii în timp real, crescând în acest fel profitul și performanțele cabinetului. Folosirea unui software stomatologic potrivit, amplifică avantajele unui cabinet stomatologic si din punct de vedere ca afacere

Construcția modulară a programului Wywdent, este dezvoltat atât pentru medici cât si pentru pacienți. Oferă vizibilitatea situației pacientului, de către medic indiferent de locul si momentul unde se află.

_

Prin sistemul de statistici oferite de Wywdent, veți putea analiza si compara activitatea fiecărui angajat in parte, veți putea observa evoluția financiară a întregii clinici, în funcție de pacienți sau serviciile executate și veți avea libertatea de a alege modul în care doriți să vizualizați aceste date, în urma căruia puteți lua decizii de administrare in favoarea cabinetului dvs.


Fără o soluție cum este Wywdent, pentru cabinetele stomatologice, nici nu se poate pune problema unui business real și eficient.

Netopia payments