196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Walkbotfooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header

Compresor Dental 5/2(524L) - fără ulei

Cod Produs:DENTAL5/2T

Această gamă fiabilă de compresoare cu două blocuri de compresoare permite producţia eficientă şi silenţioasă a unor debite mari de aer fără ulei cu necesităţi minime de întreţinere.

Acestea asigură aer suficient pentru cabinete dentare mari echipate cu unităţi suplimentare de tratament profilactic sau laboratoare dentare dotate cu sisteme CAD/CAM.Performanţe de excepţie: PPS (Permanent-Power-System = Sistem permanent de forţă)


Asigurând o performanţă fără egal, sistemul PPS (Permanent-Power-System = Sistem permanent de forţă) de la KAESER asigură o disponibilitate de până la 90% a aerului comprimat.

Pentru a regenera materialul desicant din uscătorul SECOMAT, sistemul PPS utilizează un proces cu randament ridicat prin care aerul ambiant aspirat şi încălzit de compresor trece apoi prin uscător.

Această tehnică are mai multe avantaje importante:

  • Primul, efectul de răcire internă al blocului de compresie măreşte eficienţa şi durata de viaţă.
  • Al doilea, aerul încălzit este ideal ca aer de purjare deoarece poate transporta mai multă umezeală decât aerul rece.

Acest proces este de-asemenea mult mai rapid decât metodele convenţionale de regenerare care utilizează aer comprimat care se răceşte ca urmare a efectului de destindere.

În consecinţă, sistemul PPS de la KAESER măreşte semnificativ perioadele în care sistemul furnizează aer comprimat şi permite o disponibilitate fără egal a aerului comprimat.