196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header
    ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
    EksoNR3 - Galerie Header

Defibrilator automat Reanibex 200 AED cu monitorizare ECG

Cod Produs:DFA 210

REANIBEX 200 este un defibrilator extern automat (AED), uşor, portabil şi acumulator pentru 400 defibrilări.Defibrilator ideal pentru acodarea primului ajutor în spaţiile publice, cu posibilitate de utilizare rapidă şi sigură în situaţiile cauzate de stopuri cardio-respiratorii, anterior intervenţiei specializate a echipelor de urgenţă.

Utilizarea lui nu necesită specializare sau aptitudini medicale, se poate folosi de oricine deoarece este un aparat practic şi intuitiv.

Ghidarea resuscitării şi instrucţiunile clare în limba română oferă susţinerea a salvatorului pe parcursul unui protocol automat de cardioconversie.

Creat prin utilizarea celei mai recente tehnologii de defibrilare (forme de undă bifazice), aparatul REANIBEX 200 este echipat cu un ecran de dimensiuni mari care prin mesaje text, mesaje vocale şi o serie de pictograme ghidează utilizatorul explicând acţiunile care urmează a fi efectuate

Acest echipament oferă posibilitatea personalului de a acorda un prim ajutor ideal, rapid şi uşor de administrat persoanelor care au suferit un atac de cord şi ale căror simptome se prezintă în felul următor: pacientul este inconştient, nu respiră spontan şi nu prezintă puls

Este destinat spaţiilor publice, cu posibilitate de utilizare rapidă şi sigură în situaţiile cauzate de stopuri cardio-respiratorii, anterior intervenţiei specializate a echipelor de urgenţă.

Destinatatii generale: birouri, scoli, hoteluri, aeroporturi, trenuri, salvamont, salvamar, sali de sport, discoteci, cabinete medicale, ambulanţe transport pacienţi etc.

Aparatul analizează electrocardiograma (ECG) pacientului şi determină dacă ritmul cardiac analizat este defibrilabil, caz în care este necesară intervenţia utilizatorului pentru a aplica şocul.

Netopia payments