196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Walkbotfooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header

Dozator medicamente

Cod Produs:3923.1000Studiile statistice au relevat proporţii îngrijorătoare de eşecuri, care ajung până la 40 %, în cazul erorilor care survin din momentul prescrierii medicamentelor şi până la administrarea acestora. WIEGAND® îşi respectă promisiunea de fiecare dată când livrează un sistem de medicaţie: "maximum de siguranţă pe baza unor verificari multiple, însoţită de garanţia unei eficienţe sporite a logisticii medicaţiei."

Sistemul WIEGAND® include o serie de activităţi, cum ar fi etichetarea sau comandarea, precum şi stocarea şi aranjarea acestora până la administrarea medicamentelor către pacient. De-a lungul a zeci de ani de activitate şi dezvoltare WIEGAND® a reuşit să optimizeze toate aceste concepte până la crearea "instrumentelor" perfecte.

Administrarea medicamentelor

În timpul administrării medicamentelor, personalul de îngrijire a bolnavilor trebuie să evite orice contact cu acestea, pentru a preveni contaminarea. Prin ridicarea capacului distribuitoarelor de medicamente pe categorii Medidispenser, asistenta va deschide compartimentele iar medicamentele vor cădea direct în mâinile pacientului, într-o lingură sau într-un păhărel.

În cazul pacienţilor septici, tăviţa de distribuire a medicamentelor trebuie ţinută departe de zonele afectate de infecţii, în timp ce MediDispenser poate fi păstrat în salonul pacientului şi schimbat zilnic cu unul proaspăt completat.

Cu "Sistemul de medicaţie", care cuprinde atât preparerea şi distribuirea medicamentelor în compartimente, cât şi administrarea lor sigură către pacient, WIEGAND® a devenit lider de piaţă şi un model demn de urmat. Dispenserele de medicamente cu dimensiuni reduse au fost create de WIEGAND® în urmă cu 40 de ani. În prezent, produsele contrafăcute au împânzit piaţa, deoarece "modelele mici" sunt considerate a fi cele mai utile! MediDispenserele WIEGAND® nu sunt doar uşor de combinat - ci şi parte a unui concept complex.

Practic, ieftin, de încredere

Dispenserele de medicamente WIEGAND® se închid ermetic. Acest lucru previne expunerea medicamentelor la umiditate şi aer. În timpul administrării, capacul poate fi deschis doar într-o singură direcţie. Datorită costurilor lor scăzute, dispenserele pot fi folosite şi pentru o singură terapie sau în cazul unor pacienţi izolaţi (din motive de igienă).

Sistemul săptămânal

Sistemele săptămânale optimizează activităţile de lucru în cazul căminelor de bătrâni şi al spitalelor. Pentru a menţine pacientul la un nivel terapeutic stabil este obligatorie asigurarea unei medicaţii continue şi corecte pe durata mai multor săptămâni. Medicaţiile săptămânale pentru toţi pacienţii sunt preparate de personalul de îngrijire a bolnavilor sau de farmacii. În cazurile în care medicaţia unui pacient trebuie schimbată frecvent sau durata spitalizării este scurtă, tăviţa cu medicaţie săptămânală poate fi transformată într-un sistem zilnic pentru mai mulţi pacienţi.

Stocare

Tăviţele săptămânale de distribuire a medicamentelor cu 7 MediDispensere pot fi stocate în dulapuri sau pe un cărucior. WIEGAND® pune la dispoziţie toate componentele necesare. Stocarea compactă a tuturor medicamentelor şi a consumabilelor economiseşte spaţiu, aducând totodată şi eficienţă în procesul de lucru.