196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Walkbotfooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header

EN-TreeM Pulley 24 kg

Cod Produs:3443.361

Echipament multifuncţional pentru exerciţii cu modul de măsurareÎn fizioterapie şi reabilitare este foarte importantă cuantificarea capacităţii funţionale a sistemului musculo-scheletar uman. Acest lucru este important pentru a determina sarcina de exerciţiu potrivită pacientului precum şi pentru a evalua progresul în perioada recuperării. Aceste tehnici de măsurare sunt disponibile oricărui terapeut prin EN-Tree M, aparat unic, extrem de acurat.

EN Tree M este ediţia EN Tree Pulley cu modul de măsurare. EN Tree M determină cu acurateţe poziţia, velocitatea, forţa, puterea. Cu aceşti parametrii puteţi cuantfica capacitatea funcţională a pacientului cu un PC.

Cu ajutorul programului de pe calculator puteţi crea teste şi protocoale variate de antrenament.

Avantaje:

- comparaţie stâng-drept

- evaluarea mişcărilor în normale sau anormale cu ajutorul modelelor (graficelor)

- compararea rezultatelor între indivizi

Progresul poate fi monitorizat prin compararea rezultatelor în timp.

Cu aparatele EN-Tree, oricine poate beneficia de un antrenament activ. Antrenament personalizat pentru persoane sănătoase, pacienţi cu nevoi de exerciţii speciale, chiar şi pentru persoanele în scaun cu rotile. Acest lucru este posibil datorită multitudinii de setări posibile respectiv posibilităţii ajustării uşoare pentru individualizarea exerciţiilor.