196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Walkbotfooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header

F9 Express - Monitor fetal şi maternal

Cod Produs:83.62.560039

Monitorizarea mamei şi a fătuluiPerformanţă în toate fazele

Monitorul fetal şi maternal F9 Express utilizează sondă TOCO impermeabilă cu 12 cristale, de 1.9 MHz pentru a produce o rază ultrasonică mai mare, cu un semnal mai omogen pentru performanţă avansată în toate fazele procesului de naştere.

 

 • Antepartum: înainte de naşterea copilului, detectând pulsul fetal, dar şi pulsul maternal pentru a distinge suprapunerile de semnal
 • Intrapartum: în timpul travaliului, seria F9 suportă condiţia intensă de naştere şli păstrează cu fidelitate rezultatele monitorizării.
 • Postpartum: după naşterea copilului, starea de sănătate a noii mame este încă critică iar semnele ei vitale trebuie să rămână sub monitorizare.

 

Ecranul tactil poate fi înclinat la 60 grade pentru ca dvs. să aveţi permanent unghiul optim de vizualizare la capătul patului

Interfaţa de utilizare a ecranului tactil color intuitiv de 12.1" vă permite să modificaţi rapid parametrii în situaţii critice.

Simplificaţi-vă fluxul de lucru prin configurarea butonului de pornire pentru a include atât informaţii despre pacientă cât şi tipărire.

Analiza CTG antepartum permite evaluarea obiectivă a CTG pentru referinţa furnizorilor de asistenţă medicală şi asigură acces facil la modele de interpretare

 

Parametri integraţi de monitorizare

F9 Express integrează parametri hemodinamici atât de la mamă cât şi de la bebeluş pentru a oferi o soluţie de monitorizare completă şi eficientă din punct de vedere al costului.

Ecranul tactil de înaltă rezoluţie conţine moduri de afişare selectabile de către utilizator, care vă permit să afişaţi combinaţia de informaţii care sunt cele mai potrivite pentru situaţia clinică.

Monitorizare avansată:

 • Fetal: FHR-uri gemeni, activitate uterină, mişcarea fătului, presiune intrauterină, DECG
 • Maternal: NIBP, SpO2, HR, ECG, TEMP

 

Modul cu telemetrie fetală pentru gemeni FTS - 3(opţional)

Pentru a urmări în mişcare viitoarea mamă, sistemul de telemetrie FTS-3 permite monitorizarea neîntreruptă fără cabluri de interferenţă.

Metoda de monitorizare fără fir este favorabilă mai ales în timpul naşterii, pentru că viitoarea mamă îşi poate schimba poziţia ajutând la reducerea durerilor de naştere.

Sondele sale uşoare şi impermeabile, fără fir, oferă flexibilitate extraordinară şi mobilitate nu doar mamelor ci şi furnizorilor de asistenţă medicală iar diferitele servicii de naştere, cum ar fi naşterea în apă, este mult mai uşor de gestionat.

 

Comunicaţie avansată prin soluţia de monitorizare telemetrică FTS - 3

 

 • Suportă monitorizarea fetală fără fir a gemenilor
 • Suportă detectarea fără fir DECG / MECG
 • Sondă impermeabilă fără fir IPX8 pentru naştere în apă
 • Tehnologie de transmisie prin frecvenţă radio