WEBBANNER2 copy - Galerie Header
  196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header
  ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
  EksoNR3 - Galerie Header

Unitate de monitorizare fetală portabilă FTS-6 Mobile (1US/1TOCO)

Cod Produs:fts6mobil-1

FTS-6 Mobile este un cardiotocograf ultraportabil, destinat monitorizării fetale, cu două traductoare inteligente fără fir (US şi TOCO)



Ca un nou concept al sistemului de monitorizare miniaturizate, FTS 6 Mobile combină ideea monitorizării fetale standard cu cea a monitorizării cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Proiectat pentru a oferi soluţii multiple de monitorizare a fătului şi pentru a se adapta în acelaşi timp şi la nevoile de monitorizare din mediul clinic, FTS 6 Mobile vine în întâmpinarea diferitelor scenarii, de la asistenţa medicală spitalicească până la vizitele la domiciliu. Deşi portabil şi compact, dispune de un flux de lucru similar cu a unei staţii de monitorizare centrală, iar gravidele au aceeaşi libertate de mişcare datorită traductoarelor fără fir.

Caracteristici:

Kit mobil. FTS 6 Mobile Kit conţine sistemul de monitorizare a fătului, centura şi gelul pentru ecograf necesar personalului medical.

Design compact. Greutatea totală a tabletei şi sondelor nu depăşeşte 2 kg.

Conexiune automată a traductorului. De fiecare dată când sonda este scoasă din încărcător, se conectează automat la tabletă.

Monitorizare wireless. Datorită traductoarelor fără fir, care pot funcţiona continuu timp de 8 ore, gravidele pot beneficia de libertate de mişcare totală.

Afişaj informativ. FTS 6 Mobile oferă informaţii complete pentru vizualizare rapidă şi luarea deciziilor.

Instrumente de analiză. Cu instrumentele de analiză încorporate, medicii sau personalul medical pot intrepreta cu uşurinţă rezultatele cu ajutorul caracteristicilor cheie. (CTG, NICHD)

Marcarea evenimentelor. Evenimentele semnificative pot fi marcate cu ajutorul "notelor inteligente". Atunci când medicii sau personalul medical de gardă sunt schimbaţi, celelalte cadre medicale vor fi avertizaţi legat de aceste evenimente marcate.

Sistem de arhivare a datelor. Cu o bază de date completă, personalul medical poate gestiona mai bine datele pacientelor.

Exportarea şi tipărirea raportului. Conţinutul raportului care urmează a fi tipărit include şi numele spitalului, datele iniţiale de configurare, informaţii despre pacientă, forme de undă FHR şi TOCO, urme de mişcare fetală, informaţii de adnotare. Raportul în format .pdf poate fi transmis electronic via email, chat sau alte căi de comunicare electronice.

Parametri: FHR, TOCO, AFM, MFM

Configuraţie standard: traductor US (sarcină cu un singur făt sau sarcină gemelară), traductor TOCO, geantă de transport, adaptor, încărcător

Netopia payments