196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Walkbotfooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header

Sistem de recuperare şi evaluare - TyroStation

Cod Produs:TSS.500

Sistem cu evaluare pentru recuperarea braţului şi mâiniiSistemul Tyrostation compus din Pablo şi Tymo oferă o mare varietate de opţiuni de terapie atât pentru copiii cât şi pentru adulţii cu afecţiuni locomotorii, cauzate de deficienţe neurologice şi ortopedice ale extremităţilor superioare şi inferioare. Evaluarea constantă informează terapeutul despre progresul terapiei.

Pablo - Sistem cu evaluare pentru recuperarea braţului şi mâinii

Un mâner cu senzor pentru toate zonele afectate

Sistemul Pablo oferă o mare varietate de opţiuni de terapie atât pentru copii cât şi pentru adulţii cu afecţiuni locomotorii, cauzate de deficienţe neurologice şi ortopedice ale extremităţilor superioare şi inferioare. Evaluarea constantă informează terapeutul despre progresul terapiei.

 

Pablo System - soluţia integrată pentru terapia mâinii şi braţelor

Mânerul cu senzor este un adevărat sistem multifuncţional pentru evaluarea şi terapia mâinii şi braţului, care nu doar facilitează antrenamentul diferitelor mişcări de prindere, ci şi înregistrează forţa de prindere şi gama de mişcare. Software-ul integrat tyroS oferă tratament interactiv cu feedback audio-vizual, iar rezultatele fiecărui tratament sunt înregistrate automat în baza de date a raportului de evaluare.

 

Datorită modulelor sistemului, Pablo devine şi mai complex:

 • Pablo MultiBall ajută recuperarea pronaţiei şi a supinaţiei antebraţului, precum şi flexia/extensia încheieturii mâinii. Acest sistem se poate folosi chiar şi în stadiul iniţial de recuperare. În acest scop, mânerul cu senzor este pur şi simplu introdus în Pablo MultiBall. Mâna pacientului este legată la minge prin intermediul unui sistem de curele flexibile.
 • Pablo Multiboard poate fi utilizat pentru mobilizarea articulaţiilor membrului superior, începând de la exerciţiile distale spre cele proximale, acestea fiind repetitive şi se pot efectua la mai multe articulaţii deodată. Chiar şi pacienţii cu deficienţe grave pot fi trataţi cu Multiboard pentru a învăţa să evite compensaţia în mişcare.

 

Terapia interactivă pentru motivaţie maximă

Programele de evaluare incluse în software-ul tyroS, cum ar fi indicele de control al forţei (Force Control Index), precum şi gama variată de jocuri terapeutice sunt deosebit de motivante. Pe de o parte datorită faptului că progresul terapeutic este uşor de urmărit şi realizările atinse sunt clar vizibile cu Pablo. Pe de altă parte, jocurile sunt distractive. Nici un rezultat nu se pierde, ci toate sunt înregistrate şi pot fi accesate în orice moment. Terapeutul are control deplin: el poate ajusta setările de dirijare şi nivelurile de dificultate a jocurilor. Acest lucru garantează o terapie la limita maximă a performanţei pacientului. Feedback-ul audiovizual şi tactil asigură concentraţie maximă şi o motivaţie crescută.

 

Tymo – Placă de echilibru pentru recuperare

Pentru o terapie echilibrată

Tymo este un dispozitiv de recuperare cu senzori, utilizat pentru evaluarea tulburărilor de statică sau dinamică vertebrală şi educarea psihomotricităţii. Designul atrăgător cu wireless încorporat oferă o multitudine de opţiuni terapeutice: îmbunătăţirea echilibrului şi a controlului postural, utilizarea activă a forţei şi sprijinului membrelor superioare; cu Tymo creativitatea terapeutului nu cunoaşte limite.

Tymo este potrivit pentru tratamentul pacienţilor cu afecţiuni ortopedice şi neuro-motorii de toate vârstele.

Evaluarea statică şi dinamică, aplicaţii terapeutice

Cu sistemul Tymo pot fi executate o varietate largă de terapii stând în picioare, în poziţia de sprijin sau şezut. Evaluarea respectivă permite controlul complet al evoluţiei pacientului şi documentarea distribuţiei greutăţii şi a forţei. Tymo nu este doar o placă statică cu senzor şi cu elemente de rulare montate în mod specific; Tymo este un dispozitiv mobil, ceea ce face posibilă evaluarea şi tratarea problemelor de echilibru. Prin urmare, pot fi abordate nevoile individuale şi deficitele fiecărui pacient.

Aplicaţii Tymo pentru poziţia de sprijinâ

Vizualizarea şi controlul utilizării active a forţei membrelor superioare

Executarea activităţilor în poziţia de sprijin şi la pacienţii cu hemiplegie

Transpunerea greutăţii în poziţia de sprijin cu ambele braţe

 

Aplicaţii Tymo pentru poziţia şezut

 • Împărţirea simetrică a greutăţii
 • Activităţile trunchiului şi zonei pelviane
 • Controlul în timpul transpunerii greutăţii, atunci când pacientul îşi schimbă poziţia

Aplicaţii Tymo pentru poziţia stat în picioare

Pacientul exersează statul în picioare:

 • Poziţia ortostatică
 • Îmbunătăţirea controlului activ al genunchilor
 • Distribuirea greutăţii
 •  Antrenamentul forţei musculare
 • Coordonarea membrelor inferioare şi stabilizarea musculaturii

 

Masă şi scaun: Spaţiu special de depozitare pe suprafaţa  de lucru pentru tot sistemul, care este format din mânerul cu senzor; placă multifuncţională şi dispozitivul multifuncţional sferic. Orificii de stocare pe părţile laterale unde se pot depozita accesoriile sistemului. Scaun cu design special pentru executarea tratamentelor cu placa de echilibru. Posibilitate de reglare electrică în înălţime a suprafeţei de lucru. PC all-in-one.