196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Walkbotfooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header

Termeni și condiții

CONFIDENŢIALITATE - INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELORCU CARACTER PERSONAL

SC Procardia SRL duce o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor personale ale clienţilor, se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse, nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă numele ori prenumele,  adresa dumneavoastră de e-mail/de livrare,  altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Informaţiile referitoare la numele, prenumele, adresa, telefonul dumneavoastră, vor fi înregistrate în baza noastră de date şi vor fi utilizate EXCLUSIV în scopul transmiterii de oferte comerciale, informaţii privind produsele, serviciile oferite, cataloage GRATUITE, cadouri, incheieri de contracte, facturare, livrare produse, etc...

Începând cu data de 25 mai 2018 se va aplica Regulamentul European privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal şi libera circulaţie a acestor date nr. 2016/679 (prescurtat GDPR), respectiv a datelor aparţinând persoanelor fizice. Ca regulă generală, orice entitate , indiferent de ţara in care îţi desfăşoară activitatea, este obligată să ţină cont şi să aplice noile cerinţe, dacă utilizează date cu caracter personal ale unor persoane fizice aflate in Uniunea Europană.

Scopul principal al acestuia este creşterea nivelului de protecţie a datelor personale şi controlul fiecarei persoane asupra propriilor date. 

Având in vedere faptul, că noi SC Procardia colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră prin formularul de inregistrare, astfel :

In momentul in care vă creaţi un cont pe site-ul Procardia, ne furnizaţi numele si prenumele, adresa de email , numarul de telefon. 

In vederea incheierii de contracte,  emiterii de facturi şi livrare de produse ori servicii, ne puneţi la dispoziţie - numele si prenumele, adresa de livrare si facturare, opţional CNP-ul,  metoda de plată. 

Putem deasemenea colecta date privind vizita dumneavoastră pe site-ul nostru, adresa ip, paginile vizitate.

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in vederea administrării contului creat, procesarea eventualelor comenzi emise, transmiterea statusului comenzilor, emiterea facturilor proforme-după caz-, facturarea şi expedierea comenzii D-vs, soluţionarea eventualelor diferende, ori anularea comenzilor.

Totodată Vă informăm că datele dumneavoastră cu caracter personal (strict necesare) pot fi transmise firmelor de curierat, in vederea livrării coletelor, furnizorului de servicii IT, autorităţilor publice in situaţiile  în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Stocăm datele dumneavoastra cu caracter personal timp de 5 ani de la ultima interacțiune cu noi. In cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastra vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii


Retragerea consimţământului se poate face oricand prin trimiterea unui simplu email, de pe emailul cu care vă inregistraţi, la adresa administrativprocardia.ro cu textul „retragere consimţământ”. 
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. 
Totodată Vă informăm că aveti

 • dreptul de acces;
 • dreptul la rectificarea datelor;
 • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat");
 • dreptul la restricționarea prelucrării;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul la opoziție;
 • drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare;
 • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;
 • dreptul la o cale de atac judiciară;
 • dreptul de a fi notificat de către operator.

 

Vă asigurăm că datele D-vs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi,  prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

SC PROCARDIA SRL este operator de date personale înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 16484

 

CONŢINUT SITE

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greşeli care ar putea apărea în legătură cu codurile sau preţurile produselor de pe pagina web sau din catalogul tipărit. Unele specificaţii tehnice sau preţul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificării de către producător a caracteristicilor sau design-ului fără notificarea prealabilă a acestora.

Promoţiile sunt valabile în limita stocului.

 

CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastră să corespundă unui nivel calitativ cât mai înalt, acestea sunt strict urmărite de către Sc Procardia SRL. Chiar şi în condiţiile de maximă atenţie pot apărea probleme, astfel - pentru ca dumneavoastră să puteţi cumpăra fără riscuri - toate produsele defecte din fabricaţie vor fi schimbate sau reparate fără costuri suplimentare, în cel mai scurt timp posibil.

 

GARANŢIE

Fiecare produs care beneficiază de garanţie va fi însoţit de certificat de garanţie. Garanţia se aplică pentru produsele utilizate conform destinaţiei acestora, care nu au defecte externe aparente şi sunt însoţite de factură emisă de SC Procardia SRL. Perioada de garanţie începe cu data preluării produsului. În cazul în care produsul nu are ataşat un certificat de garanţie, factura va fi luată în considerare ca act de garanţie.

 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.

Returul produselor se supune OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative astfel: "Consumatorul (în accepţiunea legii, orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului." Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum. Produsul trebuie să fie însoţit de factura de retur completată.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător iar rambursarea contravalorii produsului se va face în 14 de zile de la retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

 

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea cumpărătorului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.

 

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul site-ului Procardia.ro este propietatea SC PROCARDIA SRL, aceasta incluzând orice text, fotografie, logo, butoane, icoane, imagini, fișiere audio și video, cât și softul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.

 

LICENȚA DE ACCES PE SITE

Procardia.ro iți oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care Procardia.ro își declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Nici site-ul Procardia.ro, nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al Procardia.ro.

 

CONTUL PERSONAL

Dacă ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, ești responsabil pentru menținerea confidențialității contului și a parolei aferente, și ești de acord să-ți asumi răspunderea pentru toate activitățile comerciale întreprinse prin intermediul contului tău și a parolei. Dacă ai sub 18 ani, poți folosi site-ul Procardia.ro doar cu implicarea și aprobarea unui tutor. Procardia.ro își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a închide conturi personale, de a șterge sau modifica conținutul acestora, sau de a anula comenzi.

 

Litigiile apărute între utilizatorii site-ului şi SC Procardia SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.