WEBBANNER2 copy - Galerie Header
  196283banner - Galerie Header
  196404theraban - Galerie Header
  Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
  Edanfooldal - Galerie Header
  ROBOGAIT BANNER5 - Galerie Header
  EksoNR3 - Galerie Header

Termeni și condiții

CONFIDENŢIALITATE - INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Pro Cardia SRL duce o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor personale ale clienţilor, se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse, nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă numele ori prenumele, adresa dumneavoastră de e-mail/de livrare, altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Informaţiile referitoare la numele, prenumele, adresa, telefonul dumneavoastră, vor fi înregistrate în baza noastră de date şi vor fi utilizate EXCLUSIV în scopul transmiterii de oferte comerciale, informaţii privind produsele, serviciile oferite, cataloage GRATUITE, cadouri, încheieri de contracte, facturare, livrare produse, etc.

Începând cu data de 25 mai 2018 se aplică Regulamentul European 2016/679 privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal şi libera circulaţie a acestor date (prescurtat GDPR), respectiv a datelor aparţinând persoanelor fizice. Ca regulă generală, orice entitate, indiferent de ţara în care îşi desfăşoară activitatea, este obligată să ţină cont şi să aplice noile cerinţe, dacă utilizează date cu caracter personal ale unor persoane fizice aflate în Uniunea Europeană.

Scopul principal al acestuia este creşterea nivelului de protecţie a datelor personale şi controlul fiecărei persoane asupra propriilor date.

Având în vedere faptul, că noi, SC Pro Cardia SRL colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră prin formularul de înregistrare:

- În momentul în care vă creaţi un cont pe site-ul Procardia, ne furnizaţi numele şi prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

- În vederea încheierii de contracte ori emiterii de facturi şi livrare de produse ori servicii, ne puneţi la dispoziţie numele şi prenumele, adresa de livrare şi facturare, opţional CNP-ul, metoda de plată.

- Putem deasemenea colecta date privind vizita dumneavoastră pe site-ul nostru, adresa ip, paginile vizitate.

- Datele colectate vor fi utilizate exclusiv în vederea administrării contului creat, procesarea eventualelor comenzi, transmiterea statusului comenzilor, emiterea facturilor proforme-după caz-, facturarea şi expedierea comenzii dumneavoastră, soluţionarea eventualelor diferende, ori anularea comenzilor.

Totodată vă informăm că datele dumneavoastră cu caracter personal (strict necesare) pot fi transmise firmelor de curierat, în vederea livrării coletelor, furnizorului de servicii IT, autorităţilor publice dacă legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

- În cazul plăților online, anumite date cu caracter personal vor fi divulgate către operatorul de plăți administrativ@procardia.ro cu textul „retragere consimţământ”.
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Totodată vă informăm că aveţi:

dreptul de acces, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat"), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, drepturi cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri, dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare, dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal, dreptul la o cale de atac judiciară, dreptul de a fi notificat de către operator.

Vă asigurăm că datele Dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

 

DATE CONTACT

Denumire: SC PRO CARDIA SRL

Sediu: str. M. Eminescu nr.3, Tg-Mureş, jud. Mureş

CUI: RO 2527350

Nr.Reg Com: J26/445/1992

Tel. : 0265/251136, Fax : 0265/211682

E-mail : administrativ@procardia.ro , vanzari@procardia.ro

 

SC PRO CARDIA SRL este operator de date personale înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 16484

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul site-ului este propietatea SC PRO CARDIA SRL, aceasta incluzând orice text, fotografie, logo, butoane, icoane, imagini, fișiere audio și video, cât și softul proiectat pentru vizualizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor reglementată în cadrul Statului Român.

CONŢINUT SITE

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greşeli care ar putea apărea în legătură cu codurile sau preţurile produselor de pe pagina web sau din catalogul tipărit. Unele specificaţii tehnice sau preţul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ, pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificării de către producător a caracteristicilor sau design-ului fără notificarea prealabilă a acestora.

Promoţiile sunt valabile în limita stocului.

CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastră să corespundă unui nivel calitativ cât mai înalt, acestea sunt urmărite cu stricteţe de către SC Pro Cardia SRL. Chiar şi în condiţiile de maximă atenţie pot apărea probleme, astfel - pentru ca dumneavoastră să puteţi cumpăra fără riscuri - toate produsele defecte din fabricaţie vor fi schimbate sau reparate fără costuri suplimentare, în cel mai scurt timp posibil.

LICENȚA DE ACCES PE SITE

Procardia.ro oferă licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora. Nici site-ul Procardia.ro, nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop fără consimțământul scris al Procardia.ro.

CONTUL PERSONAL

Dacă aţi optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, sunteţi responsabil pentru menținerea confidențialității contului și a parolei aferente, și sunteţi de acord să vă asumaţi răspunderea pentru toate activitățile comerciale întreprinse prin intermediul contului dumneavoastră și a parolei. Dacă aveţi sub 18 ani, puteţi folosi site-ul Procardia.ro doar cu implicarea și aprobarea unui tutor. Procardia.ro își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a închide conturi personale, de a șterge sau modifica conținutul acestora, sau de a anula comenzi.

Parola contului utilizatorului este criptat ireversibil, astfel Pro Cardia nu are acces la aceasta. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și a parolei personale. Pro Cardia nu poate fi făcut responsabil pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

DOCUMENTE

O comandă plasată sau notificare primită nu reprezintă încheierea unui contract la distanță.

Un contract la distanță se consideră valabil încheiat doar dacă se îndeplinesc TOATE cele trei condiții:

 1. Plasarea comenzii prin una dintre metodele acceptate.
 2. Confirmarea verbală (prin telefon) sau scrisă (prin e-mail) a comenzii către cumpărător, după contactarea de către Pro Cardia (dacă este cazul).
 3. Notificarea prin e-mail a cumpărătorului privind expedierea coletului și emiterea facturii fiscale și a certificatului de garanție de către Pro Cardia.

POLITICA DE VÂNZARE ON-LINE

Prin accesarea site-ului sau lansarea unei comenzi pe site, pentru achiziţionarea de dispozitive medicale, componente, consumabile, piese de schimb, produse Thera-Band, etc, afişate pe platformă, utilizatorul sau cumpărătorul este de acord cu toate formele de comunicare (inclusiv telefonice, e-mail, prin pagina Facebook sau alte forme electronice) folosite de către Pro Cardia pentru derularea activității comerciale.

Efectuarea unei comenzi îi este permisă oricărui utilizator. Pro Cardia își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului/cumpărătorului în vederea efectuării unei comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care se consideră că la baza conduitei sau a activității utilizatorului/cumpărătorului, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Pro Cardia.

Comunicarea între utilizator/cumpărător și Pro Cardia se face verbal și/sau în scris prin mijloacele puse la dispoziție pe administrativ@procardia.ro,

- fie prin Fax: 0265-2511.36

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 24 de ore (în zilele lucrătoare), urmând să trimitem curierul la dvs pentru a ridica produsul. Transportul în cazul problemelor de garanție constatate este gratuit!

Dacă solicitarea de reparație în garanție nu este justificată și defectul nu se confirmă sau garanția este anulată din diverse motive, solicitantul va achita costurile aferente transportului de retur. În cazul produselor care nu mai beneficiază de garanție, toate cheltuielile de transport vor fi suportate de către client.

În cazul problemelor de garanție (cu excepția celor apărute în urma exploatării incorecte a produsului), aveţi următoarele opțiuni:

- repararea/inlocuirea produsului în termenul legal, conform legislației în vigoare.

- Dacă nu putem repara sau înlocui produsul defect cu unul identic, dar funcțional, atunci aveţi dreptul să alegeţi un alt produs/produse din oferta noastră, cu achitarea diferenței de preț după caz.

- Dacă nici unul din opțiunile anterioare nu se poate aplica, atunci vă vom returna contravaloarea produsului defect!

 

ANULAREA COMENZII

Dacă doriţi să anulaţi comanda, trimiteţi un e-mail pe adresa administrativ@procardia.ro sau sunaţi-ne la telefon pentru a lua legătura cu noi cât mai repede. În acest fel vom încerca să anulăm comanda înainte să fie expediată. Dacă totuși am trimis deja comanda, puteţi oricând să o returnaţi pentru un schimb sau o rambursare.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legilor în vigoare, aveţi dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la preluarea coletului în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Returul produselor se supune OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative astfel: "Consumatorul (în accepţiunea legii, orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului." Termenul este respectat dacă produsele sunt returnate de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

În cazul persoanelor juridice ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor, persoanele juridice neavând calitate de consumator. 

Pentru returnarea produsului achiziționat, vă rugăm să ne contactaţi prin următoarele variante:

- declarație de intenție scrisă: pe adresa de e-mail administrativ@procardia.ro sau folosind formularul pe pagina de contactori prin Fax:0265-251136.

Vă contactăm în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 24 de ore (în zilele lucrătoare). Conform legislatiei în vigoare, în cazul denunțării unilaterale a contractului la distanță, costul returnării produsului revine în sarcina clientului. Ne rezervăm dreptul de refuzare a coletelor trimise cu plata la destinatar. După primirea și verificarea integrității produsului returnat, banii vă vor fi înapoiați în termen de maxim 14 zile lucrătoare.

Dacă nu doriţi restituirea sumei produsului ci alegeţi un produs diferit - cu plata diferenței după caz - vă rugăm să specificaţi intenția într-un mesaj scris. Costurile de transport în cazul schimbului revin în sarcina clientului.

Notă! Rugăm a NU returna produsul, fără un anunț prealabil și implicit fără primirea acceptului din partea noastră! Riscaţi refuzarea coletului!

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul original, accesoriile şi consumabilele aferente, acestea să nu prezinte semne de uzură sau consum. Produsul trebuie să fie însoţit de factură și documentele de care dispun.

În cazul produselor returnate în stare necorespunzătoare (deteriorate fizic, defecte, accesorii și/sau componente lipsă), ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, care se comunică după evaluarea stării produsului. Acest articol nu se referă la produsele înapoiate spre rezolvarea problemelor de garanție.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în cazurile abuzive (returnări repetate).

Vă atragem atenția, că fiecare colet poate fi trimis cu CURIER cu opțiunea” Deschidere colet”. Rugăm verificarea integrităţii coletului și conținutului acestuia, iar în cazul coletelor deteriorate, cere curierului întocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamațiile ulterioare nu pot fi luate în considerare!

 Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.

 

INFORMAŢII-  DEŞEURI ECHIPAMENTE ELECTRICE-ELECTRONICE (DEEE)

Deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) pot conţine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 referitoare la protectia mediului si OUG 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, Clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- DEEE vor fi colectate separat de deseurile menajere, fiind interzisa colectarea acestora impreuna cu alt gen de deseuri;
- colectarea DEEE se va efectua prin  centre specializate de colectare organizate de operatori economici autorizati in acest scop;
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in aceasta imagine:

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE AL ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII.

Clientul/utilizatorul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului în continuare, implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. 

În cazul în care nu ești de acord cu termenii și condițiile enumerate mai sus, te rugăm să nu folosești acest site.

Eventualele litigii apărute între utilizatorii site-ului şi SC Pro Cardia SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.

 

Valabil din 01.05.2020, data ultimei actualizari şi a publicării.

 

Netopia payments