196283banner - Galerie Header
    196404theraban - Galerie Header
    Tyrobannerbannerfoooldal - Galerie Header
    Walkbotfooldal - Galerie Header
    Edanfooldal - Galerie Header
Neuroreabilitare robotică

Terapie funcţională locomotorie intensivă, perfecţionată cu feedback de performanţă sporit

Mişcarea funcţională şi stimularea senzorială joacă un rol important în reabilitarea pacienţilor cu afecţiuni de natură neurologică în urma unui accident vascular cerebral, unor leziuni medulare spinale, unor leziuni cerebrale traumatice, precum şi în cazul pacienţilor cu scleroză multiplă, paralizie cerebrală sau alte afecţiuni neurologice.

Walkbot® oferă un model de mers fiziologic cu feedback în timp real și evaluarea terapiei. Sistemul îmbunătățește rezultatele pacientului prin creșterea volumului și a intensității tratamentului, asigurând un exerciţiu orientat pe sarcini specifice și mărind nivelul de participare a pacientului.
  
Terapia cu Walkbot® s-a impus ca fiind o intervenție eficientă pentru îmbunătățirea mersului pe jos la pacienții cu afecțiuni neurologice din întreaga lume.

Despre tratamentul cu Walkbot® au fost publicate mai multe lucrări științifice decât despre orice alt dispozitiv robotizat pentru reabilitarea membrelor inferioare, demonstrând rezultate pozitive și îmbunătățiri funcționale.